۱۹
دی
۱۴۰۳
شماره
۵۸۰۳
عناوین صفحه
هگمتانه، گروه خبر همدان: استاندار همدان با تأکید بر ایجاد دولت محلی در استان، گفت: تولید و کسب و کار دستوری ایجاد نمیشود.
به گزارش هگمتانه، حمید ملانوری شامگاه دوشنبه در نشست با اصناف و بازاریان همدان گفت: بازاریان باید با فناوری و دانش روز کسب و کار از جمله اقتصاد دیجیتال و مباحث مربوط به هوش مصنوعی آشنا شوند تا از قافله پیشرفت عقب نمانند.
وی اظهار کرد: دولت در تلاش است ضمن برون رفت بازار و اصناف از فشارهای مالیاتی، بسترهای لازم را برای جذب سرمایهگذاران و رونق کسب و کار فراهم سازد.
وی اضافه کرد: برای حضور نماینده اصناف در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی آمادگی داریم تا در حوزه کسب و کارهای بازار نیز به حل مشکلات و بررسی مطالبات بپردازیم.
ملانوری با تأکید بر نیاز بازاریان به آموزشهای مختلف در زمینههای اظهارنامههای مالیاتی، بیمه، کسب و کار و فضای مجازی، بیان کرد: این آموزشها در حوزه کسب و کار باید مورد توجه جدی قرار بگیرند تا بازاریان دچار چالش و مشکلات عدیده نشوند.
وی اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی را در حوزه بازار مورد تأکید قرار داد و افزود: بسترهای لازم برای آشنایی بازاریان با کسب و کار الکترونیکی باید فراهم شود، چراکه دنیا به این سمت و سو در حال حرکت و پیشرفت است.
استاندار همدان همچنین خاطرنشان کرد: نگاه دولت حل دغدغههای موجود در حوزه بازار و اصناف است.
استاندار همدان ایجاد زنجیره چرخش اقتصادی در بازار را بسیار مهم دانست و گفت: اتحادیههای صنفی، اصناف، بانک ها، امور مالیاتی و سایر ارگانهای مرتبط با این حوزه باید نسبت به آگاه سازی بازاریان با انجام دورههای آموزشی اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه بازار نقش تعیین کننده در تمامی تحولات جامعه در عرصههای مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی دارد، یادآور شد: فضای اقتصادی کشور به واسطه تحریم و توطئههای دشمنان ملتهب است و این وضعیت فضای کسب و کار، تولید و تأمین نیازها را تنگ می کند بنابراین نیاز است با ایجاد راهکارهای مناسب، نیازهای ضروری بازار و مردم لحاظ و تأمین شود.
وی با اشاره به جمعیت پرشمار فعالان عرصه کسب و کار در استان همدان،اظهار کرد: 180 هزار بازاری در همدان بر اهمیت نقش بازاریان در رونق اقتصاد و تأمین نیازهای مردم می افزاید.
ملانوری با تأکید بر ایجاد دولت محلی در استان همدان، گفت: با رعایت قوانین، به تناسب وضعیت استان نسبت به اداره امور اقدام می کنیم و بیشتر توجه ما به سمت بخش خصوصی است.
وی با تأکید بر اینکه تولید و کسب و کار دستوری ایجاد نمیشود، افزود: باید امنیت و نشاط اجتماعی برای ترغیب سرمایهگذار ایجاد شود و نشدنها را حذف و ظرفیتهای موجود را به خصوص در مردم حساب آوریم و فعال کنیم.
حسینی: ساختار بازار باید به سمت هوشمندسازی برود
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان هم گفت: ساختار بازار باید با خروج از فضای سنتی به سمت هوشمندسازی برود.
سیدمجتبی حسینی اظهار کرد: امروزه کسب و کار به سمت فضای مجازی و بهره مندی از فناوریهای هوشمند در عرضه و تبلیغات پیش می رود و بازاریان باید به این مهم توجه کنند.
وی اضافه کرد: گرایش به سمت بازاریابی هوشمند مهمترین نیاز امروز در بازار است و اگر به مقوله هوشمندسازی توجه نشود، با مشکلات عدیده مواجه خواهند شد.
این مسؤول، حضور فعالانه بازاریان در رویدادهای ملی و مذهبی و کمکهای مؤمنانه را مورد تقدیر قرار داد و افزود: اصناف و بازاریان همدان همواره در تمامی عرصهها حضور فعالانه و مؤثر داشته اند.
حسینی با بیان اینکه اصناف و بازاریان همواره پای کار مردم و نظام هستند، خاطرنشان کرد: اصناف همواره انصاف را سرلوحه فعالیت خود قرار داده اند.
وی از اصناف خواست ضمن تلاش برای آرامش و ثبات بازار، انگیزه خرید را در مردم ایجاد کنند و تأمین به موقع کالا و رعایت همیشگی قیمت را مورد توجه قرار بدهند.
حسینی، بر ضرورت نظارت بر بازار و صنوف تأکید کرد و گفت: کمیسیون نظارت باید در تنظیم نرخ نامه کالا و خدمات به درستی نقش ایفا کند و رضایت اصناف و مردم وجود داشته باشد.
حسننژاد: اصناف همواره از چوبزنی مالیات تنزخمی هستند
رئیس اتاق اصناف همدان هم با بیان اینکه بیش از 126 هزار کسبه با پروانه صنفی معتبر در همدان فعال هستند، گفت: ساختمان مجمع صنفی همدان درخور اصناف نیست.
مهران حسننژاد اظهار کرد: اصناف همدان با کمترین انتظارات همواره پشتیبان نظام و اهداف عالی انقلاب بودهاند و مصداق بارز این ادعا سخنان رهبر انقلاب در خصوص کمکهای مردمی بازاریان همدان به سیلزدهها است.
وی با تأکید بر اینکه بازاریان همدان همواره پیشقدم در خدمترسانی به دولت و نظام در تمامی بحرانها چه بحرانهای طبیعی و چه اقتصادی هستند، عنوان کرد: نقش اصناف و کسبه را نمیتوان در ایجاد ثبات موجود قیمتی در بازار همدان نادیده گرفت به طوری که شاهد هستیم علیرغم نوسان قیمت برای تأمین کالاها، اما کسبه همدان سعی کردهاند تا جایی که میشود قیمتهای عرضه را ثابت نگهدارند.
حسننژاد با تأکید بر اینکه اصناف از جمله اقشار مورد اعتماد مردم هستند و به دور از سیاسیبازیها کار خود را در راستای خدمترسانی به مردم انجام میدهند، گفت: با وجود حضور پررنگ و حمایتی اصناف در کنار دولت، اما این قشر همواره از چوبزنی مالیات تنزخمی هستند و لازم است که در این خصوص توجه جدی شود.
به نقل از تسنیم، وی با بیان اینکه بیش از 126 هزار کسبه با پروانه صنفی معتبر در همدان فعال هستند، بیان کرد: ساختمان مجمع صنفی همدان درخور اصناف نیست.